Lidl Slovenija širi mrežo svojih trgovin OTVORITEV: 60. LIDLOVA TRGOVINA V SLOVENIJI IN ŽE 7. V LJUBLJANI

Lidl Slovenija širi mrežo svojih trgovin

20.02.2020 12:00:00 | Komenda
Gneča pred odprtjem.

Gneča pred odprtjem.

Ljubljana, 20. februar 2020 – Lidl Slovenija je danes v neposredni bližini Stožic v Ljubljani odprl svojo novo trgovino, ki je obenem 60. Lidlova trgovina v Sloveniji. Na 1360 kvadratnih metrih kupce čaka bogata izbira Lidlovih izdelkov odlične kakovosti. Ob otvoritvi trgovine so v Lidlu Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet že tradicionalno podprli izbrano humanitarno društvo. Tokrat so donacijo v vrednosti 500 EUR podarili Slovenskemu združenju za pomoč pri demenci Spominčica – Alzheimer Slovenija.


Vse nove  Lidlove trgovine zasledujejo načelo, ki ga pri Lidlu s ponudbo že dosegajo: zagotavljati prijetno nakupovalno izkušnjo ter izdelke najvišje kakovosti po najugodnejših cenah v Sloveniji.

 

Kakovostna in bogata ponudba

V trgovini, ki se nahaja na Božičevi ulici v Ljubljani (v bližini Vojkove ceste), je 22 zaposlenih. Poleg izvrstne ponudbe Lidlovih izdelkov, ki se razprostirajo na 1360 kvadratnih metrih prodajne površine, kupcem na voljo tudi avtomat z okusno kavo Lidl TO GO, ki ima certifikat Fairtrade. Danes, na dan otvoritve, pa so za vse obiskovalce pripravili poseben otvoritveni popust

 

»V Lidlu Slovenija vseskozi sledimo zavezi, da v naših trgovinah ponujamo izdelke odlične kakovosti po ugodni ceni, da skrbimo za dobro počutje kupcev in sodelavcev v naših trgovinah ter da je nakup pri nas preprost in hiter. Prepričani smo, da bo še ena Lidlova trgovina v Ljubljani razveselila prebivalce stanovanjske skupnosti ob Vojkovi cesti in druge kupce, nestrpno pa so jo pričakovali tudi naši sodelavci je na otvoritvenem dogodku zbranim dejala Martina Smodiš, regionalna vodja prodaje za ljubljansko regijo pri Lidlu Slovenija.

 

 

Udoben in preprost nakup

Trgovina ima velike steklene površine, kar omogoča vstop naravne svetlobe, kupce pa v notranjost prodajnega prostora prijazno povabi vizualno toplo zasnovan predprostor. Sodobne so tudi blagajne na dotik, ki imajo in podaljšan pult za lažje pospravljanje nakupa in udobnejše nakupovanje. Pred trgovino je na voljo prostor za pse in parkiranje koles.

Parkiranje za družine, invalide in električna vozila; na voljo je tudi pokrita garaža

Trgovina ima na voljo 132 parkirnih mest (od tega 6 za družine in 7 za invalide, 80 parkirnih mest pa je v pokriti garaži). Pred trgovino je tudi polnilnica za električna vozila.

Donacija za Spominčico – Alzheimer Slovenija

Lidl Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet deluje humanitarno tudi ob otvoritvah. Ob odprtju novih trgovin se tako zahvali lokalni skupnosti in izbrani organizaciji preda donacijo. Ob odprtju nove trgovine Ljubljani združenju Spominčica – Alzheimer Slovenija predali donacijo v vrednosti 500 EUR, s katero bodo podprli prizadevanja združenja za pomoč pri demenci. V imenu društva je donacijo prevzeli David Krivec, generalni sekretar združenja.

 

Otvoritveni dogodek

Regionalni vodji prodaje za ljubljansko regijo v Lidlu Slovenija, Martini Smodiš, sta se pri slavnostnem prerezu traku pridružila Nataša Troha, vodja trgovine, in David Krivec, generalni sekretar združenja Spominčica – Alzheimer Slovenija.

Kontakt za medije

Korporativno komuniciranje Lidl Slovenija
pr@lidl.si
0807060

Kategorije

Korporativno

Več

Fotografije (2)
 • Gneča pred odprtjem.

  Lidl Slovenija širi mrežo svojih trgovin OTVORITEV: 60. LIDLOVA TRGOVINA V SLOVENIJI IN ŽE 7. V LJUBLJANI

  Komenda, 20.02.2020

  Fotograf/inja: Marko Pigac / MP Produkcija
  Format: 245 KB
  Ločljivost: 1731 x 1154
  Velikost datoteke: 245.63 KB
  download
 • Jutranja ekipa.

  Lidl Slovenija širi mrežo svojih trgovin OTVORITEV: 60. LIDLOVA TRGOVINA V SLOVENIJI IN ŽE 7. V LJUBLJANI

  Komenda, 20.02.2020

  Fotograf/inja: Marko Pigac / MP Produkcija
  Format: 200 KB
  Ločljivost: 4000 x 2667
  Velikost datoteke: 1.95 MB
  download

Additional reports