LIDL SLOVENIJA V TREBNJEM DANES ODPRL NOVO, 59. TRGOVINO

19.12.2019 12:00:00 | Komenda
Otvoritev nove Lidlove trgovine.

Otvoritev nove Lidlove trgovine.


Komenda, 19. december 2019 – Lidl Slovenija je danes v Trebnjem odprl svojo novo trgovino, ki je obenem 59. Lidlova trgovina v Sloveniji. V trgovini bo poleg izvrstne ponudbe Lidlovih izdelkov kupcem na voljo tudi kavomat Lidl TO GO z okusno Fairtrade kavo. Ob otvoritvi trgovine so v Lidlu Slovenija tradicionalno predali tudi donacijo, s 500 EUR so podprli Rdeči križ Slovenije, Območno združenje Trebnje.


V Lidlu Trebnje šteje ekipa 17 zaposlenih. Nova trgovina ima 1100 kvadratnih metrov prodajne površine, kupcem pa je na voljo široka ponudba več kot 1800 kakovostnih Lidlovih izdelkov. Kupci pa se bodo razveselili tudi podaljšanih blagajniških pultov za udobnejši nakup.

Na voljo je 124 parkirnih mest, od tega 7 za invalide in 4 za družine, za udobno nakupovanje pa so na voljo tudi invalidski in otroški nakupovalni vozički. Pred trgovino je voljo prostor za kolesa in pse. Kupci bodo lahko nakup zaključili z okusno kavo Lidl TO GO.

Dobrodelni ob otvoritvi

Lidl Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet (www.boljsi-svet.si) deluje humanitarno tudi na lokalnem področju. Ob odprtju novih trgovin se tako zahvali lokalni skupnosti in izbrani lokalni organizaciji preda donacijo za pomoč ljudem v stiski. Ob odprtju nove trgovine v Trebnjem so Rdečemu križu Slovenija, Območnemu združenju Trebnje, predali donacijo v višini 500 EUR kot pomoč njihovim socialno ogroženim članom.

O Lidlu Slovenija

Lidl Slovenija ima 59 trgovin in več kot 1.800 zaposlenih, na slovenskem trgu pa posluje od leta 2007. Je del mednarodne Skupine Lidl, ki je trenutno prisotna v 32 državah po svetu in ima skupaj več kot 10.800 trgovin v 29 državah po svetu ter zaposluje približno 287 tisoč ljudi. Kot pravijo v podjetju, v središče svoje dejavnosti vedno postavljajo kupce. Držijo se preprostega načela: ponujajo najvišjo kakovost po ugodnih cenah in želijo s ponudbo več kot 1800 izdelkov lastnih in uveljavljenimi blagovnih znamk zadovoljiti vsakdanje potrebe vsake družine. Ustvarimo boljši svet je trajnostna pobuda Lidla Slovenija, s katero želijo s pozitivnim zgledom k ustvarjanju boljšega sveta spodbujati tudi svoje zaposlene, poslovne partnerje, kupce in širšo družbo. Vsako leto sodelujejo z več kot 250 organizacijami s področja izobraževanja, kulture, športa ter humanitarne pomoči ljudem in živalim. K najpomembnejšim poslovnim odločitvam dosledno prištevajo tudi odgovornost do okolja, in sicer s čim bolj optimalnim načrtovanjem logističnih poti, z varčnejšo razsvetljavo v svojih poslovalnicah, z doslednim ravnanjem z odpadki in z oblikovanjem ukrepov za zmanjševanje zavržene hrane. Več na www.boljsi-svet.si.

Kontakt za medije

Korporativno komuniciranje Lidl Slovenija
pr@lidl.si
0807060

Kategorije

Korporativno

Več

Fotografije (1)
 • Otvoritev nove Lidlove trgovine.

  LIDL SLOVENIJA V TREBNJEM DANES ODPRL NOVO, 59. TRGOVINO

  Komenda, 19.12.2019

  Fotograf/inja: Marko Pigac / MP Produkcija
  Format: 5568x3712
  Ločljivost: 5568 x 3712
  Velikost datoteke: 1.83 MB
  download

Additional reports