KREATIVNOST PRIJAVLJENIH IZDELKOV JE IZJEMNA!

Izbrani izdelki 5. generacije Lidlove Lojtr'ce domačih

12.11.2020 12:00:00 | Komenda

Pred nekaj dnevi so v Lidlu Slovenija izbrali izdelke za 5. generacijo Lidlove Lojtr'ce domačih, ki bo kupce razveseljevala naslednjo pomlad. Kot so potrdili v Lidlu Slovenija, je bila bera izdelkov izjemna, saj se je za svojo priložnost na Lidlovih policah potegovalo več kot 180 dobaviteljev z več kot 360 različnimi izdelki.  Izbor je bil težak, pri  izboru pa sta štela inovativnost in drugačnost izdelka. Na koncu so v Lidlu izbrali 57 izdelkov nove generacije Lojtr'ce domačih, ki jih bodo čez nekaj mesecev predstavili na svojih policah.

»Število prijav kaže, da je Lidlova Lojtr'ca domačih dobila svojo prepoznavnost med butičnimi proizvajaci, saj jim lahko nudi odskočno desko v večjo prepoznavnost, širši krog kupcev in seveda s tem tudi v izgradnjo uspešne blagovne znamke,« poudarja Mark Ilic, nabavnik v Lidlu Slovenija in vodja uspešnega Lidlovega projekta.

Med prijavljenimi je bila večina izdelkov sicer prehranskih, a je letos presenetila tudi bera prijavljenih neprehranskih izdelkov. »S samimi prijavami smo zadovoljni, letos nas je presenetilo izjemno veliko prijav kozmetičnih in rokodelskih izdelkov. Kar nekaj izdelkov je izstopalo s svojo izvirnostjo, izgledom. Predvsem pa me je presenetila domišljija, ustvarjalnost prijaviteljev – tudi zato se izredno veselim nove sezone Lidlove Lojtr'ce domačih,« je še izpostavil Mark Ilic.

Med izbranimi izdelki nove sezone bodo tako dehidrirane jagode, ki resnično prinašajo izjemen okus in vonj po svežih jagodah celo leto, hrustljavi prigrizki, glineni piling, bio CBD kapljice, konopljini proteini, črna tartufata in drugi.

Lidlova Lojtr'ca domačih je tako odtekla svoj peti krog, zdaj sledi priprava in podrobnejše usklajevanje za postavitev na Lidlove police, kupci pa bodo lahko nove izbrane izdelke spoznali naslednjo pomlad.

Ker so kupci izdelke z Lidlove Lojtr'ce domačih izjemno dobro sprejeli, so številni med njimi v okviru predstavitvenih akcij Lojtr'ce postali kar stalni gostje. Prav tako so nekateri izdelki, ki so se kupcem priljubili skozi ponudbo Lojtr'ce domačih, svoj prostor že našli v Lidlovi ponudbi prazničnih izdelkov Deluxe.

Kontakt za medije

Korporativno komuniciranje Lidl Slovenija
pr@lidl.si
0807060

Kategorije


Deli

Additional reports